20 March 2009

. sick of hanging on .

First you tell me its over Then you try to get me to stay I'm so confused what am I gonna do You can pull me in you can push me away The minute you tell me you leave me But its right before you walk out the door You're hot then you're cold And this keeps getting' old Who am I supposed to be anymore I can't wait forever To know if were together I'm sick of hanging on Anything sounds better Then waiting on you forever I'm sick of hanging on Sick of hanging on Choose but you can't have it both ways Choose but so I know what to do Cause I can't believe that's how you gonna be You've had your kick and now you're leaving me too I can't wait forever To know if were together I'm sick of hanging on Anything sounds better Then waiting on you forever I'm sick of hanging on Sick of hanging on You need to make up your mind I need to know it still This is your only chance I'm sick of hanging on I'm sick of hanging on Let me go or I let go


19/03/2008 9.04 pm

"bila u nk amek keta u?"

Keta? Bila masa pulak keta aku kat dia? Salah antar msg ke ape nie?

"kete?"

"yah, keta hitam nie.."

"owh. keta shell tu eh? ok2. Bil2 je la u free"

"hmmm....Ok. Wen i'm ready to c u again..."

"ok, i'm ready anytime. Hehe"

Statement poyo dari aku. Tapi, rasanya aku dah ready pun. Malas nak pikir banyak-banyak. Tapi kan...msg dia pastu buat aku pelik ar..

"really? how come?"

"cam mane u leh berubah bgt je?"

Bgt? Ape tu?

Sampai dua kali dia msg aku tanya cemana aku leh berubah. Adoi...dia ni nak tengok aku sedih je ke ape.. Ikutkan aku malas nak reply tapi aku reply jugak la..ngok betul la. Mesti dia suka kan. Ciss.

"sape kate i berubah?apa yang i rasa tak pernah berubah..tp entahlah..nothing i can do right? Just deal with this feeling."

Huh, jujurnya aku.

Senyap untuk 3o minit. Then..

"u tengah watpe tu?"

"tgk knight rider. miss that time we watch it together.

"yeah. hehe. I pun tgk gak"

"bnyk iklan la..huhu"

"i antar laptop gi betulkan ystdy"

Banyak pulak msg dia.

"yeah. chop! nak tanya. org tua rambut putih ni yang cipta keta tu kan. pompuan ni pompuan yg sama ke? asal lain je?"

"ya betul. Knp lain lak?"

"mgkin sebab lama tak tengok kot. i like this song. wat song ar?"

"dunno haha. can try search online"

Senyap. 15 minit.

"da mkn? mkn ape? kelly dtg ajak jumpa i kt paradise"

"lum makan. kem salam kat kelly k.."

"apsal lum mkn? bkn u tggal ngan ur mum dia msk ke?"

"my mum tak ada la. i sorg. kan ari isnin ari tu i antar my mum blk kg. dia balik cnie hari ahad."

"dtg ah cni."

"aik? dah ready nak jumpa i ke?"

"haha. tak tak.."

Senyap lagi. 20 minit.

"dtg ah jumpa i. i'm ready"

"beb penat kan? lg pun tomoro keje. xpe ah. we meet next time"

"i da landing tas katil..next time k..."

"sure"

Erm. Kalau aku pikirkan msg2 dia tu, aku yang gila. So, aku malas nak pk. Layankan je la. Tapi, aku seboleh-boleh la me minimumkan msg aku kat dia. Bukan ego, cuma aku tak nak kang aku meroyan balik kat dia. Mungkin kitaorg sesuai jadi KAWAN je kot.

Entahlah.



Jap lagi mau ke saloon. Buat transformasi sikit. jeng..jeng..jeng..

6 comments:

^arween^ said...

dear
better jgn pk sgt k

insya allah

kalau ade
adelah

cewahh

khaleda said...

asal aku rasa dia cam on & off ngn ko ahh
cam tarik2 tali pn ada
jom lawan tarik tali
dulu time sek salu ada kn
:)

khaleda said...

babe
can't wait to c ur new image
;)

Nur said...

huhu ko emo sgt la..asik pk jek..ko cari baru ar senang..susa sgt,amek datuk2 yg dah tua tu..at least ko leh kikis..hahaha

momoko-chan said...

saiko ar mamat ni...
mental gell tu.
saje carik alasan snanye nk tanye2 bile nk amek kete konon.
takat kete shell hitam tu leh bli laen la.
ko soh jek dier simpan kete tu.
alasan.
dier igt sweet ke konon2 dier still igt ko mentioned psl ko nk kete tu.
taktik kotor.
huh!!

Nik Muhammad Hafiz said...

u've been quite...wassup...