23 March 2009

i don't need your fucking friendshit!

simpan tajuk tu untuk entry akan datang.

line internet macam haram. tak ada mood nak updet.

hari ni just nak enterprame rambut baru aku.

ade perubahan tak?

aku buat kaler merah, tapi haram tak nampak pun kalernya. bazir duit jer.


[senyum tak bermakna aku gembira]
cuma sendiri tak sanggup nak tengok muka
kalau sedih atau marah.
bapak hodoh!!

6 comments:

Pok Li said...

kalau mata tak berkedut itu tanda gelaknya dibuat-buat ;)

nmmy84 said...

ko tetap comel dengan pesyen rambut ape sekalipun oke;) tapi lagi betambah comel klu senyum tu senyum gumbire.ngeee.hehehe.

psttt :ko pki line ape internet tu cujen????aku nye line pun slu sakit jiwa.sb tu skarang jarang update blog.hoooo :(

cujen said...

dulu pakai maxis brodband..pastu aku tak bayo dua bulan, dah kena block. now pakai celcom broadband yang daily tu je... 6 hengget tuk sehari...bley a.. dari nak harap opis nye yg cam taik je nie

baBe_ieza said...

beb..ko memg rajin tukar pesyen rambut kan..hehe..

khaleda said...

fringe
cantek :)

nmmy84 said...

ooo ic.aku pun celcom broadband tapi cam hampeh.tapi bayar monthly.bayar mahal servis tak best.nak pki streamix takde line tepon umah.bedal la :)