25 February 2009

. slumdog millionaire .

Slumdog Millionaire menang 8 Oscar


Citer bajet ciput pun leh menang 8 anugerah Oscar. Hebat!
Sape belum tengok lagi citer ni, pergi lah tengok. Memang best.
Kalau korang kata citer Bejamin Button tu best, citer ni 10 kali lagi best.
Tak rugi bayo tiket wayang 10 hengget (tapi, aku tengok cd pirates je.)
Hihihi.

7 comments:

bungaditepijalan said...

mesti nonton!
:)

sultan said...

aku plak rase nak pinjam je kat sape2 yg dah beli dvd ni. hihi...

~Cinta Cukulet~ said...

owh..nanti saya tengok..yang pirate jugak hehehe

nmmy84 said...

huh, skrang dok musim nengok pelem2jer.Mungkin boleh jadi hobi aku dikala keseorangan ni suzan :))

dibiuscinta said...

ye ke..nak cari pirate gak ar..

13may said...

ada link nak donlod dak?

olin said...

bley cari kt www.syok.org or www.mysahabat.org for link donlod..