23 February 2009

. Happy Birthday To you..Makan Ubi Kayu...Tidur Dalam Kelambu...Makan Tahi Lembu.... .



Yer, sabtu lepas BESTDAY aku. Yang ke suku abad. Tak ada apa yang menarik untuk birthday aku kali ni. Yang paling worst barangkali. Tak ada suprise party untuk aku, tak ada KEK, tak ada ucapan SELAMAT HAI LAHIR, SAYANG. Tak ada hadiah Teddy Bear. Tak ada 'hadiah' telur dan tepung macam TAHUN LEPAS. Ah, pendek kata tak ada semua la. Yang ada pun ucapan happy birthday dari beberapa teman. Itupun melalui sms, friendster, tagged dan ym. Takpelah, itu pun dah memadai. Thanks buat teman-teman yang sudi wish kat aku.

Tahun ni aku sambut birtday kat Regency Tanjung Tuan Beach Resort. Peh, bunyi cam best je kan. Padahal aku kat sana ada bengkel. Buat kerja macam nak gila. Malam birthday tu aku kena kerja jugak. Cam gampang je rasanya. Dari kul 8.30 pagi sampai 12.00 tengah malam wat kerja. Sampai aku pun lupa hari jadi aku. Dah la line tepon kat sana macam haram. Patutlah aku dapat sms pun lambat. Taik lembu betul la.

Tapi, kan yang paling sedih..orang yang aku harapkan jadi org pertama wish Happy Birthday kat aku, lupa pasal birthday aku. isk..isk..isk....sungguh tak patut. Punyalah aku tunggu sms dia, haram takde. Last-last aku pulak yang msg dia...ckp "mesti awk lupa kan birthday sy". Hehe. Keji tak? Sekali tu kan, msg aku yang tu pun dia tak reply... Huwaaaa..... tensen jek aku. Sib baik pagi tu dia col.. Hehehe. And aku dapat hadiah dari dia.. jeng..jeng.. jeng...



Hehe. Comel tak? Sayang nak koyakkan. Aku bukak pelan-pelan dari bawah. Pastu kuarkan je barang tu slow-slow tanpa mencacatkan bungkusan tu. Berjaya jugak akhirnya. Nak tau ape dalam baju kecik tu?? Tadaaaa....

Muahahaha.. Entah kenapa aku dah dapat agak dia akan hadiahkan aku menatang ni. Cis. Saje la tu perli aku. Mentang-mentang aku kuat tido. Hampeh betul. Tapi, takpelah..sekurang-kurangnya ada jugak orang nak bagi aku hadiah. Takdelah hina sangat birtday kali ni sampai tak dapat hadiah. Hehe.



aku dah 25 tahun ke? Isk.. rasa cam dah tua la.. :-P

15 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

Happy besday "akak" hehehe...tapi kenapa nak makan tahi lembu plak?huhuhu

^arween^ said...

babe
eppy belated besday
tak sangka besday ko ngan aku
beza sehari je
hehehehehe

tp tahun byk beza :P

fida said...

happu birthday suzen

dibiuscinta said...

epi belated besday suzan..tak pe,moga tahun dpn lagi indah sambutannye..hhuhuhu

nAdiRah said...

hepy birthdaY to you!!!
Semoga muRAh reZEki & pANjang umUr... :-)

olin said...

hepi belated bday! xtau pn sbnrnye..hehe..

jesnita_ns said...

Hepi besday..
25thn tu..muda lg ..hehehe

cujen said...

cinta cukulet
TQ adik..hehehe...er, tukar blog ke? patutlah tak jumpa...hehe..neay keep in touch k..

arween
hehe...bulan 2 yer...patutlah aku rasa cam aku ngam je ngan ko..share bestday rupanya kita..walaupun selang sehari..

fida
TQ fida

ieza
TQ..TQ..harap2 tahun depan sambut birthday ngan someone special...hehe

nadirah
TQ nadirah..

olin
ucapan je ke? mana hadiah aku?? huhu...

jesnita_ns
muda lagi eh?? rasa dah tua sebab kawan2 sume dah kawen...hehe

nmmy84 said...

suzan,
laaa patutla aku macam teringat2 saper punye bufday same ngan adik aku...aku berasa2 ada tapi aku lupa.cisss buat pertama kali dalam idop aku terlupa bufdayu kawan.sori dear.happy bufday suzan!~smg ko dapat ape ko nak oke :)

cujen said...

hehehe...takpe...takpe...
banyak mende lain dr nak kena ingat selain birtday aku..hihihi
anyway..thanks...

k h a l e d a said...

hepi belated bufday cik cujen :)

13may said...

hepi besday beb!

:)

RySha sHaiRy said...

happy belated besday..x per, akak dulu pun x der orang wish besday pun, tapi bila dh kawin, anak2 n suami..tiap2 tahun wat kezutan

bungaditepijalan said...

happy bday awak!
sama lah kita.
:)

Nik Muhammad Hafiz said...

wahahahahhaahahah!!!!!!!!!!! itukah jam yang kamu maksudkan hahahahahahahahahahah