14 January 2009

. keretamayat [Iklan] .

Tengah boring-boring sambil marayau-rayau kat blog orang, tetiba aku sampai kat satu blog ini




Aku rasa blog ini sangat bagus. Tak caya korang bacalah sendiri.

Sekian.

4 comments:

sultan said...

aik... aku masuk2 je trus ada gambo tengkorak suro ingat mati...

aku pun br 1st time g blog tu. tq...

cujen said...

ehehe..aku suka tagline poster tu

semua orang akan menjadi mayat.
anda tidak mampu mengubahnya.

13may said...

blog tu memang menarik pun :)

nmmy84 said...

ko mmg slu memberi sumber yang menarik suzan :) lepas ni boleh lawat kereta mayat yg slu aku gerunkan :?