13 January 2009

. experiment .

What would you think if a guy you dated says you just an experimen for him??

Yup, this guy yang aku baru kenal cakap macam tu kat aku. Sebabnya dia kata aku pelik. Actually I dont't think anything but I feel something. Something yang tak best la. I don't know what kind of experimen he did. But setau aku bahan experimen ni selalu tak kekal lama. Samada ia menjadi atau gagal. Kalau experimen gagal, makanya bahan experimen tersebut akan dibuang. Ibaratnya habis madu sepah dibuang la kot. Hoho.. maybe itu lah yang that guy tu maksudkan kot. Cis!! Ingat aku ni bahan kimia ke nak wat ujikaji.

Ok, i meet this guy bout couple week ago. Orangnya memang charming. Tinggi, kacak, badan sasa, putih, botak, ada kerjaya, sangat sweet, pandai amek hati, ada sense of humor gak. Pendek kata pada aku dia sempurna la. Dan aku rasa ramai gak gurl yang syiok kat mamat ni. Termasuklah aku kot. Hahahaha. Tapi, takkan la sebab ko tinggi, kacak, badan sasa......(ok, sila ulang kenyataan di atas) ko boleh sesuka hati nak buat gurl bahan experiman. Hamboi..hamboi..macam aku ni tak ada harga la pulak kan. Aku agak bengang jugak dengan kenyataan dia semalam tapi, satu yang harus dipuji sikap jujur dia tu. (tambah satu lagi kelebihan dia : jujur). Wallaa...aku ni lebih-lebih pulak. Padahal dia wat aku experimen dia jek! Hampeh betul. Takpe...sabar..sabar.. Azam tahun baru aku kan nak belajar bersabar. So, takat mende ciput camni takkan la nak amek hati kot. No heart feeling la beb. (ye ke?). Hehehe.

Persoalannya sekarang,

Should I stay or stay away from him?


Gambar sekadar hiasan. But it's right huh??
Men always thinking bout SEX.

11 comments:

^arween^ said...

first aku nak tanya

'adakah kau seorang yg mudah ditimpa perasaan" = mudah jatuh cinta

' atau adakah kau seorang yg mampu mengekang perasaan itu dari terus bertindan2 dlm hati'

kalau jwpn ko yg pertama = nasihat aku....baik ko blah je....
mane tao kan
ekperimen itu agak kurang berjaya... jgn kata gagal kerana ianya menunjukkan kita kurang berkualiti...kurang berjaya....
nnt takde lah ko meratap meroyan keseorangan......

jika jwpn ko yg kedua
kau teruskan je arr berhubung seperti biasa
mane tao kao ade nilai2 komersil yang sangat tinggi
yg selama ini bersembunyi
yg kau tidak sedari
give a try

mane tao kau adalah calon eksperimentasi yang berjaya

aku tumpang bangga
:D

p/s men always like dat

cujen said...

wahahaha..komen yang sangat bernas.. i like....

ok, jawapan aku pulak..

dulu, aku memang mudah fall in love.. but now tidak lagi.. ehee...
siyes la..pas putus tunang ari tu, terus jadi lain...

betul gak kate ko ek.. why not give a try kan...
tapi kan lelaki kacak ni susah nak jaga la beb.
banyak persaingan..

RySha sHaiRy said...

Kalau kita bahan eksperimen, anggap saja dia sebagai tabung uji, sekiranya campuran kimia salah, tabung uji akan pecah, so if pecah, let go je, seperti mengalirnya bahan kimia tu drp tabung uji tanpa rasa kecewa, so..dgn kata lain sambil2 tu cari la tabung uji baru wat spare..hihihi, if anything happened la, if not..u re lucky person.

cujen said...

ahaa..satu lagi komen yang betul2 bernas... bagus la korang nie..
thanks kak sha...

tabung uji eh...eheheheee.....suke..suke...

^arween^ said...

persaingan is no.2
yg penting nyer hubungan korang
:D

heheh aku pun ske perkataan tabung uji tue arr
memikat hati

nmmy84 said...

suzan,
aku berminat dengan buku di bawah.boleh??hihi..

blah weih nnt kalo salah eksperimen ko jg yang merana.dia tak effect ape2.just think bout YOURSELF k :))

cujen said...

wadah..
buku yang mana ni?
maksud ko gambar org tu ke?
tu poster la...heheh..

aku saje beli sebab unik

susudalambotol said...

lelaki ni ada macam-macam. jenis macam ni paling melambak. kalau teruskan bersiap untuk digunakan. selalunya begitu :)

ungu violet said...

f c u k the guy!!!!!!


kalau kita ckp diorang tu bahan ujikaji je, nak cuba try test agak2dia marah tak?

kimi said...

http://stores.ebay.com/xerraartsdotnet?refid=store

sudi2kan melawat store ebay aku..huhu

Linda adLin aLi said...

alah..dia baru nk wat xperimen, dia tak tau yg nk di xperimenkan tu adalah PROFESSOR dgn anugerah j.p.m, a.j.k, p.h.d,p.k.m (pakar kaji manusia) so, sape yg sbnrmya jd bhn ujikaji?? lu pkirlah sendiri....