31 October 2008

. takde tajuk..sekadar nak bertanya .

korang rasa aku saiko tak kalau aku

  • beli greetings kad banyak2, tapi tak tau nak bagi sape. last2 pos untuk diri sendiri je.
  • langgan majalah Readers Digest start dari awal tahun, tapi sampai dah nak abis tahun satu pun dari majalah tu aku tak penah baca. sumpah.
  • tengah rancak berbual ngan kawan-kawan, tetiba aku senyap. pastu tak cakap-cakap dah. masuk bilik terus tido.
  • antar sms kosong kat sume contact yang ada lam henpon aku.
  • pergi karaoke sorang-sorang.
  • marathon tengok wayang dari pagi sampai malam. sorang-sorang jugak.
  • bawak keta pergi stesen lrt. park keta, then naik lrt tu sampai stesen terakhir dia berhenti. pastu balik semula kat stesen yang mula-mula naik tadi. start keta, balik umah. tido.
  • dalam lrt tu, aku bawak komik manga CHOCOLATE yang baru beli. baca sambil gelak kuat-kuat tanpa mempedulikan orang sekeliling.
  • pergi genting sorang-sorang. pastu main semua permainan yang ade kat genting tu.

saiko ke kalau aku wat camtu? aku rasa aku dah nak gila nie. siyes beb. aku rasa cam otak aku dah jammed nie...




Hana Yori Dango Final dah release kat TGV.
aku nak pergi tengok..tapi, takde kawan.
uwaaa...cedihnya..
ade sesape nak teman aku tak?

13 comments:

13may said...

parah parah....

jom kita ym :)

encik13may@yahoo.com

khaleda said...

jiwa kacau ker babe?

-flip.flop- said...

en.13may
memang dha tahap kronik dah nie..
jom..jom kita ym
suzan_212

khaleda
hehe..biasalah beb.. time umo2 camnie memang kacau sket..

susu dalam botol said...

lebih kepada pelik kot?

delphinium said...

ko bior btul wat smua bnda2 x pekdah 2..... hye kawanku ape la malang nasib ko labu...

nmmy84 said...

ape kene su..ko nak g tengok citer tuh.p jer sorang.tengok, balik, tido.jgn pikir sangat :)

haJa*darLingZ said...

ko biau beno suzan...giso lak aku.tp klau aku jiwa kaco pun leh jadi gitu kot...sabo eh..

-flip.flop- said...

cik hidd
saya pun rasa pelik sebenarnya

dila
isk..sape kate tak pekdah.. ok ape.. tak perlu ajak org.. tak perlu serabut2 pk pasal kehendak org len...suka ati kita je nak g mane..hehe

wadah
aku dah g tgk pun citer tu.. plan nak g sorg..sekali ade pulak si baik hati nak teman..huhuhu..

puan haja
aku kadang2 je kacau..skrg dah ok.. tapi, teringin gak nak wat sume tu..huhu

poyotito's said...

lu dah ok ke belum neh?

iory said...

awk g genting sorg2 awk main ape kat sane huhu....main gelongsor ke...

-flip.flop- said...

en.poyo
kalau wa tak ok, lu nak teman ke beb?? hehe

iory
kat genting tu kan banyak permainan yang extreme.. saya tak penah naik..sebab takut..so, nak try ar sume tu...hehe

nmmy84 said...

jika dah tengok, tahniah :P

faxura said...

cool la beb. xtvt lu lain dari yg lain. keep it up.