04 November 2008

. korang nak jadi pelakon terbaik tak? .


hidup di dunia ni umpama lakonan di pentas
kitalah pelakon-pelakonnya
tapi, yang specialnya kita leh tentukan watak kita sendiri
kalau kita nak jadi jahat..jahatlah kita
kalau kita nak jadi baik..baik lah kita
nanti bila "DIRECTOR" kata cut..
abeslah cerita tu
dan drama tu akan ditayangkan kepada orang ramai
orang ramai akan menilai
so, korang nak dinilai sebagai orang baik atau orang jahat??

renung-renungkan dan selamat beramal.. hehehe

8 comments:

bungaditepijalan said...

sendiri punya bdn,sendiri yg urus.
:D

susu dalam botol said...

bila DIRECTOR BESAR ini dah kata cut, dah tak boleh dah berlakon semula :)

iory said...

kubur masing2 kak...

13may said...

nasib badan....hehhe hehhe

ARWEEN said...

nk jd pelakOn tambahan bleh tak

sultan said...

jd org baik la. kn org jahat selalu kalah. haha...

en_me said...

gittewww.. kannns

poyotito's said...

sapa mau jadi jahat beb.

tapi kalau berlakon filem gua prefer jadi orang jahat.