31 March 2009

. entry ini khas untuk student politeknik yang mengambil course DSK .


Kenal lagi ngan tulisan kat atas tu?
Boleh baca tak apa yang aku tulis tu?
Kalau boleh, TAHNIAH.
Korang memang hebat!



Sebabnya, aku sendiri pun tak boleh baca apa yang aku tulis.
Hihihihi.

Sesia je lecturer ajar bertungkus lumus dulu.
Ini je hasilnya.

Er, tapi dulu aku dapat 4 flet tau tuk subjek trengkas.
Masa sem 1 la. Hehe.

Sape ek lecturer yang ajar trengkas dulu? Lupa la
Aku asik ingat En. Arshad ngan En. Siri je. :-)



p/s : Tulisan kat atas tu ialah lirik lagu Menjaga Hati.

Kepada sesiapa yang tak tau, tulisan kat atas tu ialah tulisan rahsia zaman purba.
Ehee..acah mak enon. Tu tulisan trengkas. Nak tau lebih lanjut, try ar google.
Malas pulak nak terangkan.

16 comments:

nmmy84 said...

cujen hahahah aku ketawa dulu.aku ingat baru nak translate.ingat luahan jiwa ko tadi.means aku da tak paham ngan trengkas.cam mane bleh dapat 4 flat sampai sems akhir.hihi.dulu la kt pandai, da tak praktic mane nak ingat.

aku cube gak bace tadi...tak ingat la..teruknye :(

tapi klu nak meluah perasaan dalam diari, bagus.takde sape tahu :))

cujen said...

haha..betul tu... tulis lam diari..pastu nak bace balik tak boleh....

er, bukan ko dulu best student ke masa kat poli? sape yang dapat 3.9++ masa sem satu dulu? gila hebat..

khaleda said...

wehh aku dh xleh baca langsung
sib baik ko bgtau tajuk lagu tuh
dpt ar baca perenggan 1st tuh
hampeh tul lar
mau kena tarik blk elaun dwi bahasa nih
hihihi :D

cujen said...

elaun dwibahasa??
alamak....syhhhh...jangan cakap kuat-kuat...

baBe_ieza said...

hum..same la cam aku..xdapat baca pon..kikiki..nak wat camne kan da x praktikkan ..cepat la luper..aku cume dapat baca tajuk lagu je..ngeee~~~

dibiuscinta said...

apa la cujen ni..ingat suh teka pe yg die tulis..ponek yo baca..at last upenye die da gtau..sib baek tajuk tu btul tp ada gak yg tak dpt..ehehehe

nyonya*PIE said...

aduiii...aku lg la hancus...mampos cmni klau kena amik exam...silap2 elaun tu kena tarik balik..hampehhhh

nmmy84 said...

elaun kita??alamak..syuuuttttt jangan bising2.hehehe.sib baek bos tak berkira ye tak:P~

hoho best student ramai sangat.tapi yang dapat si puziani tak silap.bukan kelas kt.aku 3.8+++.ko ingat tak en.mohamad yang ajar kt komputer semester 2.aku rase down gila pasal die bg marks kelas kt teruk gila.hahaha.ko bayangkan paling tinggi subject tu tak silap aku 3.00 je.ingat tak???

aku masih terkenang2 kan rupenye :)

cujen said...

en. mohamad yang mane ar?
yang lembut2 tu ke?? hahahhaha... aku baru teringat....
dia cam lembut sket kan...
weh, ko takde ke gambo2 lec poli dulu? aku siyes dah tak ingat ghupe diorg...

~Cinta Cukulet~ said...

wah gitu eh trenkas..saya baru tahu la hahaha...cikgu saya tak pernah ajar huhu

This is Mine said...

uiyo!!!

*tue je yg mampu ditaip...

heee~

(^_^)

nmmy84 said...

takdela cujen.klu gambar ngan cik siri ade kot dalam album.ngan en.mohamad tade :P~hahaha ye la yang lembut2 tu.hambat kt g kelas.hahaha.budak2 ni pujuk rayu goda2 tak mau ada klas tapi jangan harapkan die bagi cuti.hehehe.kelakarla plak.aku plg ingat part mate die yang sayu2 tu kan. :D

cujen said...

hahaha..betul la tu...
aku ingat dah...
nampak je lmbut tapi garang nak mampus...tensen aku..tak makan dek pujuk rayu kita... aku ingat zura beria-ia goda takmo ade kelas... tak jalan jugak... hihi

Rozita said...

mujur ler akak buta huruf ha ha

susudalambotol said...

serius dah tak igt. buat tulisan cacing sendiri boleh lah :D

RySha sHaiRy said...

ermmm...macam mana nak amik peksa 100 psm ni,naikan elaun, usahkan nak baca, nak tulis pun dah tergagap-gagap