08 November 2008

. sesi menjawab tag .

pertama kali aku di tag semenjak menceburkan diri di arena blogging nie. tag ni telah dihantar oleh Puan Hajar. Tajuk Tag Gambar Pure. Sib baik aku kat rumah sekarang. So, senang sket nak wat.



The rules:
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
selebetnye muka aku

2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
ade rupa cam aku fix rambut ke? huhu..takde maknannya..

3) Post that picture with NO editing.
tak kose la aku nak edit bagai.

4) Post these instruction with your picture.
done.

5) Tag 10 people to do this
(alamak, tak tau nak tag sape lak...cam sume dah kena tag je..
tapi takpelah, aku letak je la sesape... )
* sis eda
* sis ain
* puan mawaddah
* en. 13 may
* en. eapit
* cik susu dalam botol
* en. hati suka
* en. poyotito
* cik arween
* sesiapa je la yang membaca blog aku nieh...

7 comments:

iory said...

wawa...comel la...:)

NuR said...

aku kene tag ke?kuikui..xreti aku..hohoho

13may said...

eh! ada nama aku ker tuh???

hehhe heheh

sultan said...

haha... aku dah wat tag ni. jd kiranye aku terlepas la ni kan. yahoooo.....

nmmy84 said...

terharunya suzan tag aku.hikhik aku kujawab tagmu itu.

poyotito's said...

gua ingat nak buat rambut macam pesen lu lah

amacam?orait tak lu rasa?

-flip.flop- said...

iory
saya mmg comel..tak syak lagi :p

nur
ala, jawba tag je takkan tak reti

en.13may
ape lagi..buatlah tag tu..(kalau berani tunjuk muka ar)

sultan
nak buat sekali lagi pun takpe..

pn.wadah
hehe..aku pun first time kena tag.. tak tau nak tag sape.. maka, ko la jadi mangsa

en.poyotito's
mesti lu rasa wa comel kan..sebab tu lu nak wat rambut cam wa.. hahaha..lu elok wat rambut alleycats la bro.. baru nampak separa normal..