08 April 2009

. tiada entry baru, tag pun berguna jugak .

Tajuk di atas di ilhamkan dari pepatah
TIADA ROTAN PELEMPANG PUN BERGUNA JUGAK.

Hehe.

Baru perasan aku telah di tag oleh Puan Wadah.

Tag Gambar Profile (suka-suka je bagi nama camni)


1.Letakkan gambar profile anda

2.Terangkan apa maksud gambar itu?

Er, gambar ni tak membawa apa-apa maksud pun. Cuma aksi keji aku merakamkan gambar ketika mencuba baju di Fitting Room. Gambar memang sengaja diterbalikkan untuk menampakkan hasil seni yang tinggi (cit poorah!). Muka memang sengaja tak dirakamkan supaya tiada kata-kata yang mengatakan aku poyo.

3.Kenapa pilih atau letak gambar itu?

Kena paksa dengan kekasih Johnny Depp sebab dia kata dia suka gambar tu .



Er, dah abis. Wadah, aku kena tag orang pulak ke??

Ok, la...aku tag mereka-mereka di bawah ini

1. Cik Farah Diana

2. En. Nik Muhammad Hafiz

3. Puan Sri Intan Ien

Isk, tetiba pc aku cam haram pulak. Aku taip bukan main laju, dia kuar seketul-seketul. Mcm ni sampai subuh esok tak abes taip. Aku stop sini dulu. Sesape yang sempat di tag oleh aku tu, sila jangan ngelat ok.

Bai.

2 comments:

This is Mine said...

sayakah yang kena tag??

mcm malas je...

mals buat boleh??

heee~~

jap2...

nk wat la nie...


:D

nmmy84 said...

oit, taik katak da ganti ngan romen.sungguh keji:P~tenks jawab tag aku.between macam cun je ko test baju tu.takde gambar real ke.untungnye si kurus pakai ape pun kena.hehehe