10 February 2009

. bawakan aku ke PAWAGAM plissss .




Kenapa???!!
Kenapa movie yang aku nak tengok sangat-sangat takde kat GSC ALAMANDA???
Cikai betul la. Tekanan aku dibuatnya.
Patutlah badan aku rasa nak demam je.
Rupanya aku tak gi nonton wayang minggu nie.
Cis! Tak boleh jadi ni.
Udah le minggu nie aku bz.
Bila mau peginya??
Agak2 ahad ni ade lagi tak citer ni kat wayang??
Agak2 kalau aku marathon tengok 3 movie sekaligus ok tak??

Aku cadang mau tengok movie ini sekali


Ini movie kalau tak ada kat GSC Alamanda, memang aku bakar panggung tu!
Koser la aku nak drive jaoh-jaoh. Huh!





Tahun lepas 34 movie aku nonton di panggung.
Agak-agak tahun ni aku leh pecah rekod tak??

Huhu. Marilah beramai-ramai menonton wayang bersama aku.

9 comments:

^arween^ said...

cerita pertama aku nonton under tahun ini adalah underworld3

ngehhhhhh

2 cerita di atas yg ko nk tgk tue
aku tak de nafsu nak tgk

sebab aku benci lelaki yg curang pada isteri

dan perempuan yg merampas laki orang

huh emosi sungguh

k h a l e d a said...

mau tgk jgk :D

nmmy84 said...

fuh..ini memang hobi yang teramat ni su.tahun ni terbalik angka tahun lepas la.hahaha memang pecah rekod beb

NaD said...

pergh!!!
banyak gile koleksi teket wyg ko..
nie kalo boleh jual balik r..
kayak nieh..
kayak!!!
huahua...
aaa...
hajat aku nak nengok underworld 3 tak kesampaian...
cis!

susudalambotol said...

kita pun tak sabar nak tgk cerita benjamin :)

13may said...

994 - boleh tepon number ni lepas ko bakar panggung tu nanti

Suhana said...

Benjamin Button- Must watch!
lil-a-bit slow, n heavy also.
tapi mmg touching, esp time benjamin getting younger.
4 stars.

poyotito's said...

peh..!!


gua seumur hidup tak sampai 10 cerita.

aku hanya orang kecik, dari sel yang paling kecik dalam badan lelaki... said...

salam ziarah dari cerita mungkar