08 April 2009

. tomok the momok .


Dulu, aku pernah ar minat kat dia. Zaman-zaman New Boyz dulu. Aku ngan adik aku merupakan salah sorang fanatik New Boyz. Hahaha. Beria ngan adik aku kumpul segala artikel pasal New Boyz nie. Pendek kata kalau ade paper atau majalah yang letak gambo Tomok size pasport pun aku beli. Tapi, tu dulu la. 10 Tahun yang lepas.

Bila dah besar sket, dah matang..aku pun mulalah membenci kumpulan New Boyz ni. Masa tu zaman2 Avril Lavigne. So, tak main la tomok momok nie. Mama juwie je layan kumpulan-kumpulan macam nie. (padahal aku still lagi layan lagu New Boyz). Tapi, disebabkan tak nak dikutuk kerana meminati New Boyz, maka aku pendam je la keminatan aku kat dia. Haha.

Tapi, sekarang ni aku tak malu dah nak ngaku aku minat Tomok. Sebab aku rasa dia best. Tak caye tgk la OIAM. Aku pun tak sangka Tomok leh nyanyi sebaik tu. Dah takde leleh2, sengau2 dah. Aku rasa dalam OIAM 3 ni, dia yang paling best.


Go Tomok Go.
Luv u.




Hahaha.
Poyo.

13 comments:

aku lah arween said...

tak suke rambut die :D

sebab mcm tak sesuai

cujen said...

ok la drpd rambut belah tengah zaman dulu....haha

baBe_ieza said...

hahaha..aku pon suker jugak die dulu..siap anta surat lg..dulu la..

~Cinta Cukulet~ said...

tomok? kehkehkeh..tomok? kehkehkeh..tomok? kehkehkeh.. :P

meza said...

betul-betul-betul.
suara dia dah tak sengau.
dan prestasi yang lebih baik drpd dulu.

tapi mcm kne tukar pattern rambut jerk.

;)

Pok Li said...

Saya peminat ahmad jais :)

cujen said...

pok li - tengok pun dah tau. hehe.
sy tak minat ahmad jais tp sy minat lagu2 60 an

ungu violet said...

aku x minat tomok tapi prestasi dia dlm OIAM bagus..cehh!

nmmy84 said...

dulukan, sape minat newboyz kena keji tapi sekarang aku dengar tomok hebat di oim.aku tak dapat tengok lagi.asal waktu siaran mesti aku lupe.best ek???hehe

woooo iza hantar surat??fanantik tu.kiki

cujen said...

hahahha...weh, ko jangan tak tau...aku bukan takat hantar surat je.. siap buat kad cantik2 cantum gambo aku ngan dia... keji tak?? pastu kan bilik aku penuh ngan poster new boyz... heheh...

ala, wadah..kalau nak tgk persembahan tomok, search je kat youtube.... aku pun ade gak yg terlepas.. catch up balik kat youtube.. hehehe

momoko-chan said...

tomok...muaahhaha.
punye la fanatik dlu.
ko ingat tak yang kite anto surat pastu newboyz reply tu.
kwang3x...
takleh blah.
ko simpan lg tak surat tu?
hahaha.

baBe_ieza said...

ye la wadah, anta surat minat kat die arr..gado ngan member lg..berebut die..hahhaa klako tul..

khaleda said...

aku xsuka dia dr dulu smpi skrg
tp xtau napa akak & abg aku
asyik ckp aku suka kt si tomok nih
musykil tul aku
ntah2 aku ngigau pggl nama dia kot
hahaha