10 April 2009

. omaigod .

omaigod.

omaigod.

Tomok did very well perfomance tonite. dan dia satu-satunya peserta yang dapat pujian daripada Paul Moss. Aku pun tak sangka Tomok boleh buat lagu tu betul-betul fantastic. Lagu yang langsung aku tak suka sebelum ni. Arghh...i'm going crazy for Tomok. Plis....plis... vote for Tomok.

Er, amylia pun best jugak. Tapi, aku mau Tomok menang.

:-)

6 comments:

nmmy84 said...

ala...aku terlepas lagi nak tengok.tapi ada ulangan kan?bile?huuu bencinye aku tak pernah tengok lagi tomok yang dikatakan star dalam oim.

13may said...

sana sini org dok cerita pasai tomok...hehhe hehhe

susudalambotol said...

mcm tak percaya masa mula2 tgk tomok. saya harap dia menang tapi saya tak vote la :D

dibiuscinta said...

Just nak lari dari topik suzan ni..nape ko sombong kat sini ek?langsung tak tegur..kalo aku komen pun wat tak tau..sampai ati tau..kalo tak anggap aku kawan pun anggap la aku as blogger..aku tak kisah..

Pok Li said...

Ingat pelakon Melayu lama ... Momok

cujen said...

pok li..
ade ke pelakon melayu nama momok??