09 April 2009

. lelong...lelong...

Aku mahu lelong dua benda nie




Semalam kemas2 bilik, terjumpalah macam-macam benda dalam almari. Kebanyakan nya baju-baju dan menatang ape tah yang aku beli tapi jarang2 pakai. Contoh macam dua benda ni la. Sampai dah berabuk letak dalam almari. So, aku amek keputusan nak letgo je kalau ada orang nak.

Beg ngan kasut tu brand primavera. Aku penah pakai sekali je masa wedding kawan aku. Pastu terus tak pakai. Sebabnya aku jenis main pakai ikut suka je. Malas nak matching2 kasut ngan beg.

Kasut size 7. Harga asal beg tu RM 129.00. Kasut pun RM 129.00. Aku nak lelong dua-dua ngan harga RM 150.00 (leh negotiate lagi).

Perfume tu pulak, actually tinggal shower gel ngan lotion jek. Perfume dah abes guna. Hehe. Shower gel ngan lotion tu tak penah sentuh pun. Aku takut expired, so nak jual je la. Ngan kotak-kotak tu sekali. RM 50.00

Kalau berminat leh tinggalkan note kat komen. Atau emel aku : cujern@gmail.com

Sekian.




Gambar-gambar tambahan




5 comments:

khaleda said...

kasut ko terlebih 2inch dr aku lar
hehehe

babe ada jmpe bj yg aku nk x?
klu ada bl kn dl
sabtu aku byr
:D

This is Mine said...

nk perfume!!!!

**btol nie weh.... ak nk.... ak balik putrajaya nnti ak amek by hand kt ko....

ek cujen ek??

ak nak!!!

ak nk!!!!

(^_^)

This is Mine said...

silap lak....

shower gel ngan lotion....

heee~

sbb perfume ko dh guna sampai habes kan?? heee~

(^_^)

nmmy84 said...

perghhh bestnye.siap boleh nagotiate lagi tu.hehehe

~Cinta Cukulet~ said...

jap-jap saya nak korek tabung..ala..ada seringgit setengah je...tak cukup ar..hahahaha